Hallaryds förskola

Förskolan är inrymd i skolbyggnaden. Lokalerna är stora med många möjligheter till olika lärmiljöer.

Vi har en stor gård för utevistelse som vi just nu funderar över hur vi kan göra ännu mer spännande och inbjudande.

Vår närhet till skogen gör att vi vistas mycket där. Det är mycket utvecklande att vistas i skog och mark.

Vi delar in barnen efter ålderstillhörighet. De äldre barnen kallas ”Rävarna” och de yngre ”Kaninerna”.

Under vårterminen har vi fokuserat mycket på våra olika lärmiljöer. Här har vi arbetat utifrån barnens intresse och behov för att kunna bemöta barnen där de befinner sig.

Är du sugen på att komma och hälsa på så ta kontakt med förskolechefen - kontaktuppgifter hittar du i vänsterspalten.

Kompetensutvecklingsdag

7/9- 2018