Idrott på Haganäsgymnasiet

Samhällets intresse för träning har exploderat och vi på Haganässkolan har som mål att följa med i denna utveckling och har investerat en del för att på så sätt ge eleverna de bästa förutsättningarna för att lära sig så mycket som möjligt inom just Idrott och hälsa. Älmhults kommun har också valt att satsa på en förstalärare i ämnet Idrott och hälsa på Haganässkolan vilket gör att vi, i större utsträckning, kan utveckla ämnet med bl.a. roligare innehåll och mer givande undervisning.

Samtliga elever på Haganässkolan läser Idrott och hälsa i någon form, oavsett om de går på ett nationellt program, något av våra individuella program eller på gymnasiesärskolan. I undervisningen utgår vi från individen i så stor utsträckning som möjligt, vilket innebär att ingen behöver jämföra sig med någon annan. Hos oss är alla välkomna och har samma möjligheter oavsett tidigare erfarenheter från Idrott och hälsa!

idrott1

idrott3