Besök oss på Facebook
Sök till oss PDF Skriv ut Skicka sidan

Sökdatabasen öppnar den 11 januari.
Du kommer att få dina inloggningsuppgifter av din SYV mellan den 10-13 januari. Om du har ett brådskande ärende angående gymnasieantagningen så kan du ringa till Marie Nilsson på Tel.: 0470-437 27
Du kanske just nu går sista året på grundskolan och börjar bli nyfiken på vad ditt nästa steg i livet ska bli. På Haganässkolan har vi ett brett utbud av gymnasieprogram. Innan du bestämmer vilket program du vill gå på kanske du vill göra ett studiebesök hos oss. En del praktiserar till och med en hel vecka på ett eller ett par progam bara för att det ska bli lättare att ta ett korrekt beslut. Oavsett om du gör studiebesök under en hel- eller halvdag så tycker vi att det är ett bra sätt att få "känna" på programmet på riktigt.
Du som bor i Älmhults kommun och går i grundskolan kan ställa frågor till din SYV (studie- och yrkesvägledare). SYV på grundskolan heter Lena Nilsson.
Du får också gärna kontakta Helena Axelsson SYV på gymnasiet Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Mer information om vägledning finner du på kommunens webbplats >>

Du som vill söka till oss gör det via din hemkommun. Om du inte har möjlighet att söka via hemkommunen kan du använda ansökningsblanketten nedan.

Ladda ner en ansökningsblankett >>>

Ladda ner en ansökningsblankett till Komvux >>>

Ladda ner en ansökningsblankett till gymnasiesärskolan >>>

Aktuella datum:

Tidsplan för gymnasieantagningen 2017

 

 

 haga_webb

Haganäs_webb2

Haganäs_webb1

 

     
 

Haganässkolan, Älmhult, Östra Esplanaden, 343 23 Älmhult
Tel.: 0476-552 22
 Vägbeskrivning/Karta